Selskabslokaler med mad

Tag en bid af hele verden i selskab med dine nærmeste

Hos Dumpo har du mulighed for at afholde dit selskab, hvad enten det er til en firmafest, en fødselsdagsfest eller måske en konfirmation. Vi tager imod både store og små selskaber i vores selskabslokaler, og vi sørger for en selskabsmenu, der passer til arrangementet, hvor hver enkelt gæst har mulighed for at tage en bid af hele verden. Vi serverer småretter med mad inspireret af madkulturer fra hele verden, og det er her, du vil opdage, at de store oplevelser sagtens kan komme fra små indpakninger.

Vores restaurant og festlokaler ligger på Sønder Boulevard på Vesterbro i København V og er derfor let tilgængelige, uanset hvor du og resten af dit selskab kommer fra.

Vores selskabsmenu til minimum 6 personer

Vi tilbyder en selskabsmenu til minimum 6 personer, der altid tager udgangspunkt i vores à la carte-kort. Menuen skal aftales på forhånd og senest to dage inden afholdelse af arrangementet.

Vores selskabsmenu skal vælges til alle gæsterne i selskabet, men vi har dog mulighed for at tilpasse menuen i forhold til eventuelle diæter eller allergier. Dette skal altid aftales på forhånd. Som udgangspunkt tilbyder vi en 10-retters menu til selskaber, men antallet er serveringer kan variere alt afhængigt af, hvilken diæt eller allergi der er tale om.

Vi tilbyder to forskellige pakker i forbindelse med afholdelse af selskaber – alle for minimum 6 personer. Se indhold og priser nedenfor:​

Lille Dumpo:

  • ​10-retters selskabsmenu
  • ​2 glas vin, øl eller soft drinks
  • ​Mineralvand
  • ​Kaffe

Pris: 495 kr. pr. person.

Stor Dumpo:

  • ​Velkomstdrinks
  • ​10-retters selskabsmenu
  • ​Vinmenu med 3 glas
  • ​Mineralvand
  • ​Kaffe

Pris: 695 kr. pr. person.

Kontakt os for leje af vores selskabslokaler

Du er velkommen til at kontakte os for at leje vores selskabslokaler med mad til dit arrangement. For reservation og alle former for forespørgsler omkring selskabsarrangementer og vores selskabsmenu bedes du tage kontakt til vores bookingafdeling ved at skrive til e-mail info@dumpo.dk.

Do you have any questions or want to hear more?

Find our contact information her.

Dum'po ApS

Sønder Boulevard 58, 1720 København

Click here for directions

​CVR: 41672218

Contactinformation

Phone: ​53 74 00 06

E-mail: ​info@dumpo.dk

Opening hours

Monday - Thursday: 17.00 - 00.00

Friday og saturday: 17.00 - 02.00

Sunday: 17.00 - 23.00