Selskabslokaler med mad

Tag en bid af hele verden i selskab med dine nærmeste

Hos Dumpo har du mulighed for at afholde dit selskab, hvad enten det er til en firmafest, en fødselsdagsfest eller måske en konfirmation. Vi tager imod både store og små selskaber i vores restaurant, og vi sørger for en selskabsmenu, der passer til arrangementet, hvor hver enkelt gæst har mulighed for at tage en bid af hele verden. Vi serverer småretter med mad inspireret af madkulturer fra hele verden, og det er her, du vil opdage, at de store oplevelser sagtens kan komme fra små indpakninger.

Vores restaurant og festlokaler ligger på Sønder Boulevard på Vesterbro i København V og er derfor let tilgængelige, uanset hvor du og resten af dit selskab kommer fra.

Vores selskabsmenu til minimum 6 personer

Vi tilbyder en selskabsmenu til minimum 6 personer, der altid tager udgangspunkt i vores à la carte-kort. Menuen skal aftales på forhånd og senest to dage inden afholdelse af arrangementet.

Vores selskabsmenu skal vælges til alle gæsterne i selskabet, men vi har dog mulighed for at tilpasse menuen i forhold til eventuelle diæter eller allergier. Dette skal altid aftales på forhånd. Som udgangspunkt tilbyder vi en 10-retters menu til selskaber, men antallet er serveringer kan variere alt afhængigt af, hvilken diæt eller allergi der er tale om.

Vi tilbyder Dumpo-pakken i forbindelse med afholdelse af selskaber – for minimum 6 personer. Se indhold og priser nedenfor:​

Udfyld formularen ved booking af selskab. Bemærk din booking er ikke gået igennem før du modtager en bekræftelsesmail. ​

Ønsker du et foreslag på en anden selskabsmenu end Dumpo-pakken, bedes du udfylde budget. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dumpo-pakken:

  • ​Velkomstdrinks
  • ​10-retters selskabsmenu
  • ​Vinmenu med 3 glas
  • ​Mineralvand
  • ​Kaffe

Pris: 750 kr. pr. person.

Kontakt os for leje af vores restaurant

Du er velkommen til at kontakte os for at leje vores restaurant med mad til dit arrangement. For reservation og alle former for forespørgsler omkring selskabsarrangementer og vores selskabsmenu bedes du tage kontakt til vores bookingafdeling ved at skrive til e-mail info@dumpo.dk.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dum'po ApS

Sønder Boulevard 58, 1720 København

Klik her for rutevejledning

CVR: 41672218

Kontaktoplysninger

Telefon: ​53 74 00 06

E-mail: ​info@dumpo.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: 17.00 - 00.00

Fredag og lørdag: 17.00 - 02.00

Søndag: 17.00 - 23.00

Sommerferielukket : 15/7 - 1/8